Aquest dissabte 20 de novembre al matí, a la plaça de la Vila, se celebrarà a Cunit el Dia Universal dels Drets dels Infants.

Se celebra el dia 20 de novembre per commemorar l’aprovació de la Convenció dels Drets de l’Infant per part de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989.

Aquesta Convenció, al seu torn, es tracta d’un desenvolupament i ampliació dels continguts establerts per la Declaració dels Drets de l’Infant de l’any 1959:

L’acte principal, que tindrà lloc a les 11:00 hores a la sala de plens, és l’acte de constitució del Consell Municipal dels Infants, amb els consellers i conselleres escollides a les eleccions realitzades d’entre els alumnes de 5è i 6è de les escoles d’infantil i primària de Cunit. Una vegada finalitzi l’acte es llegirà a la plaça de la Vila un manifest a favor dels Drets del Infants.

Així, per amenitzar la jornada, des de les 10:30 hores i fins les 13:30 hores es portaran a terme diferents tallers i jocs, oberts a totes les famílies que vulguin celebrar aquest dia.