L’Ajuntament de Cunit presenta com a novetat d’enguany a les festes del Carnaval, la instal·lació de l’anomenat Punt Lila les nits del divendres 21 i del dissabte 22 de febrer.

Es tracta d’una carpa situada a l’exterior del Pavelló Municipal Els Joncs que vol ser una eina informativa, sensibilitzadora i també preventiva en relació a les diferents manifestacions de les violències masclistes i lgtbi-fòbiques. Aquest espai, on hi haurà professionals i una agent del cos de la Policia Local, vol ser un punt d’acompanyament i atenció de persones agredides.

Inés García, regidora d’Igualtat i Dona, explica que “Des de l’Ajuntament volem que tothom gaudeixi de la festa del Carnaval. Tenim la sort de celebrar un gran Carnaval que atrau a molts visitants d’altres municipis. El Punt Lila estarà permanent les dues nits a la porta del Pavelló, a la disposició de qualsevol persona que es pugui trobar en una situació d’agressió. Espero que gaudim tots del nostre Carnaval, en llibertat i amb respecte“.

El Punt Lila ofereix una resposta institucional i ciutadana contra les violències masclistes i/o lgtbi-fòbiques, potenciant la cultura de ‘tolerància zero’ sobre qualsevol agressió que es pugui produir al municipi. A més, forma part de l’operatiu especial de les nits de Carnaval a Cunit.

L’ajuntament de Cunit ha editat cartelleria, flyers i xapes amb la informació del Punt Lila i amb missatges de sensibilització i prevenció.

RES justifica una agressió. RES.

 

L’entrada El Punt Lila, novetat en el dispositiu especial del Carnaval de Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.