Tal i com l’Ajuntament de Cunit va anunciar, aquests dies de Setmana Santa la Unitat de Policia Verda de Cunit ha intensificat la seva activitat per donar un millor servei a la ciutadania, vetllant pel compliment de l’Ordenança de Civisme així com la de gestió de residus municipals.

El resultat ha estat un total de 31 actes que la Policia Verda de Cunit ha aixecat en relació a actituds incíviques i a infraccions en relació a la correcta gestió dels residus domiciliaris: en concret, 18 han estat per civisme i 13 per residus.

Aquesta unitat que presta servei de paisà també ha sancionat a dues persones per substàncies estupefaents, ha denunciat a 3 persones per infraccions administratives de trànsit i han obert unes diligències penals en motiu d’un delicte contra la seguretat del trànsit, a més de donar suport puntualment les patrulles uniformades.

En paraules del sergent cap operatiu de la policia local Sergi Esteban: “estem molt satisfets amb els resultats del dispositiu especial de Setmana Santa de la Unitat de Policia Verda que es va dissenyar adptant-lo a l’increment poblacional d’aquests dies festius. El reforç ha estat efectiu i ha donat bons resultats”.

Per la seva banda, Dolors Carreras, 1a Tinent d’alcaldia i Regidora de Convivència i Ciutadania també ha valorat molt positivament “la tasca conjunta que s’està portant a terme entre d’aquesta unitat policial i l’àrea de convivència i ciutadania així com el servei de mediació, responsable de les mesures alternatives a les sancions de determinades infraccions lleus relacionades amb el civisme”.

Des de principis de febrer, moment en què es va posar en marxa la UPV de Cunit, són ja més de 100 actes, i 6 persones que han o estan en procés de realitzar les mesures alternatives contemplades en l’Ordenança de Civisme i Convivència de Cunit.