A Cunit, la Fundació Sta Teresa continua portant a terme el servei Bon dia Cunit, amb la diferència que les persones voluntàries fan les trucades des de casa seva.

Degut a l’angoixa detectada els primers dies, s’ha incorporat al servei una psicòloga que, de forma rotativa, fa un acompanyament especial a aquelles persones que mostren més vulnerabilitat emocional.

A més, a partir d’ara, també es podran incorporar la gent gran amb situacions més vulnerables de forma temporal i mentre duri d’estat d’alarma.

Inés García, regidora de Gent Gran de l’Ajuntament, explica que “El Servei Bon Dia pren un sentit especial aquests dies. La trucada dels voluntaris a la gent gran és un acompanyament emocional molt important, en aquests moments en què són el col·lectiu de màxim risc, calia fer un suport especial. Vull agrair a la Fundació Sta Teresa la seva tasca i també gràcies a la solidaritat dels veïns i veïnes que dediquen el seu temps a que la gent gran no se senti sola”.

La Fundació ha posat personal i voluntaris a disposició del Bon Dia per a fer compres d’aliments, productes d’higiene personal i medicaments, un cop per setmana i amb l’objectiu de fer una reposició que pugui durar tota la setmana. No es faran compres petites, no es portaran medicaments que no siguin d’urgència, evidentment tot, complint amb les mesures de seguretat establertes.

En aquests moments s’estan atenent a 20 persones, de les que 6 no disposen de familiars ni entorn que els puguin fer les compres o cobrir altres necessitats bàsiques.

 

L’entrada El servei Bon Dia Cunit segueix actiu ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.