Davant la situació excepcional de confinament en la que ens troben degut al Covid-19, el funcionament del SIAD Baix Penedès s’ha vist modificat. Totes les atencions presencials han estat anul·lades (atenció primària, psicològica i jurídica) i es reprogramaran quan finalitzi el confinament.

L’atenció primària i l’atenció jurídica del SIAD se segueix fent telefònicament en horari de 9 a 14 hores. Pel que fa a l’atenció psicològica, es fa seguiment telefònic en els casos que es precisen.

Els serveis d’acolliment d’urgència per a víctimes de violència masclista de la comarca (pis urgència, recursos d’acolliment i recuperació com cases d’acollida continuen funcionant amb normalitat. També se segueixen fent els seguiments i noves altes si s’escau dels dispositius de telealarma i geolocalització per casos de violència masclista des de la Creu Roja del Vendrell.

Finalment, el Servei d’Intervenció Especialitzada per atendre víctimes de violència masclista Garraf-Penedès funciona amb serveis mínims presencials i l’atenció i assessorament es fa de manera telemàtica principalment.

S’adjunta tota la informació dels telèfons d’atenció a dones en situació de violència masclista que hi ha a la comarca.

 

L’entrada El Servei d’Informació i Atenció a les Dones continua funcionant durant l’Estat d’Alarma ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.