• El passat diumenge dia 24 de març el Taekwondo My-Ju Cunit va participar al Campionat de Catalunya Infantil i a l’Open de Plasencia

El passat diumenge dia 24 de març el Taekwondo My-Ju Cunit va participar al Campionat de Catalunya Infantil i a l’Open de Plasencia amb uns resultats excepcionals. El Campionat de Catalunya Infantil va tenir lloc al Pavelló de la Mar Bella a Barcelona i al qual, el My-Ju Cunit va portar a 17 competidors, dels quals, 10 es van portar medalles. Les cinc medalles d’or van ser per Lara Lucas, Gérard Ciercoles, Marc Ciércoles, Gisela Gutiérrez i Kornelia Kaminska. Les medalles de plata per Sheila Guesmi i Eva Blesa del Taekwondo My-Ju Sitges. I les medalles de bronze per Marc Soldado, Claudia Sánchez i Ethan Vázquez. També van participar amb grans resultats però sense arribar al pòdium Leonel Basso, Iría Galdeano, Manuel Failde, Uriel Edat, Iván Lucas , Yuria Llorca i Sahory de la Fuente.

Pel que fa a l’Open de Plasencia, el My-Ju Cunit va portar quatre competidors, dels quals, tres es van endur medalles. La medalla d’or va ser per Javier Lizandra (sènior -58kg), la de plata per Iván Doménech (sènior -68kg) i el bronze per David Lorente (júnior -63kg). La medalla de participació va ser per Aitor nin (júnior -55 kg).

L’entrada El Taekwondo My-Ju Cunit s’emporta 10 medalles al campionat de Catalunya Infantil i tres a l’Open de Plasencia ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.