El Teatre de Cunit inicia aquest trimestre una nova temporada, i ho fa amb una programació extraordinària, amb novetats previstes d’octubre a desembre i que inclou propostes de comèdia i espectacle. 2 d’aquestes representacions seran per a públic adult i 1 per a tots els públics, buscant apropar el teatre a tots els sectors del municipi.

La temporada escènica arrencarà oficialment el pròxim 22 d’octubre amb l’obra “Sólo llamé para decirte que te amo”, un text del dramaturg i director Nelson Valente i recomanada per la xarxa de teatres de Madrid i Barcelona. Continuarà amb l’espectacle de màgia musical, visual i teatral, de la mà del mag Albert que trenca amb els estereotips de la màgia clàssica, i acabant amb “Capri” protagonitzat per l’arxiconegut actor de l’escena Catalana “Joan Pere” amb un nou show, que recull alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor, humorista català Joan Capri.

Seguim amb la idea de “revitalitzar l’aposta d’arts escèniques” amb propostes molt vàlides i interessants, però sobretot amb la intenció d’estendre el teatre per tots els racons de Cunit”.

Més informació i venda d’entrades al nou web del Teatre Municipal de Cunit.https://tmc.cunit.cat/

Inés García, Regidora responsable del Teatre Municipal:

“Un dels nostres màxim reptes a la legislatura, i sobretot un dels més ambiciosos, va ser tornar a recuperar el Casal i amb ell, el Teatre Municipal com a referència social i cultural”, ha ressaltat la Regidora d’Equipaments Comunitaris, qui creu que, sota aquesta premisa, “s’ha fet una feina excel·lent al llarg d’aquests gairebé tres anys”.