Aquest cap de setmana Cunit el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour torna a la Platja de les Sorres de Cunit, després de l’any d’aturada per la situació de la pandèmia.

Amb aquesta prova comença el compte enrere per sumar els punts que donin accés a la gran final que es disputarà a Badalona l’últim cap de setmana d’agost. A més, Cunit també acollirà el Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja.
Una setmana després del campionat celebrat a Tarragona, i sense cap de setmana de descans, arriba la segona de les tres proves que es diputen aquest mes de juliol del circuit català de vòlei platja de la Federació Catalana de Voleibol. Més de 60 parelles buscaran una setmana més tornar a pujar al més alt del podi del Vichy Catalan Volei Tour.

Xavier Lorenzo, regidor d’Esports, posa l’accent en la importància que pren el volei a les platges cunitenques: “tot i la situació que vivim, complint tota la normativa Covid, hem volgut apostar de nou per formar part d’aquest Campionat de Catalunya, i també per recuperar aquest esport a les nostres platges que any rere any s’ha fet amb el primer lloc de les activitats esportives al nostre litoral”.

Els favorits masculins estaran presents a la sorra de Cunit, ja que tornen a la competició la parella formada per Hernán Tovar i Rolando Hernández, i no fallen tampoc Elio Carrodeguas i Dexter Edwards. A més, tornarem a veure als actuals campions de Catalunya, els germans Monfort, que tot i estar presents no competiran de manera conjunta. En el quadre femení, el títol de campiona estarà més obert que mai ja que cap de les parelles guanyadores fins al moment ha confirmat participació.

Les grans finals de Cunit es disputaran diumenge, 11 de juliol, a partir de les 18 hores a la platja de les Sorres de Cunit i es podrà seguir en directe a través de la web del canal Esport3. El mateix dia, a partir de les 21 hores, es podrà visionar per la televisió en diferit. A la platja també es podrà gaudir al cap del llarg de setmana de l’última prova del Campionat de Catalunya de Menors de vòlei platja, que coneixerà els campions absoluts de la temporada de totes les categories: infantil, cadet, sots 19 i sots 21, en categoria masculina i femenina.