Setembre ja és aquí i els Centres Cívics de Cunit tornen amb nova programació, que de nou oferta un ampli ventall de tallers fins al mes de desembre.

Els 23 tallers proposats per la xarxa de Centres Cívics (17 al CC Cal Cego i 6 al CC Casal Municipal) estan adreçats a persones adultes i, també, als infants, i consten de cinc categories: artístics (pintura, patronatge i màquina de cosir, cereria-construcció d’espelmes, escultura i modelatge, fotografia i macramé); esport (ioga i Pilates); instructius (informàtica i maneig del mòbil); arts escèniques i musicals (sevillanes-rumba i guitarra); infantils (jocs tradicionals i activitat en família).

Aquesta temporada també s’organitzen tallers per a la salut comunitària que anirana  càrrec del CAP Cunit: Cuina pràctica de nutrició saludable, Espai digital i Aplicació web de la Meva Salut.

El Centre Cívic Casal Municipal acollirà els tallers de pintura i macramé, que ja es feien, i s’incorpora com a novetat el taller d’art “Escultura i modelatge”.

Per als més petits, i també per a la família, arriba el “DIVERDIVENDRES”, que recupera els jocs tradicionals de carrer i d’altres activitats d’interior, per tal de reviure l’esperit i les ganes de jugar a jocs tradicionals. Així mateix, es podrà gaudir d’una activitat familiar entorn de la festa tradicional de La Castanyada. Tot això de manera gratuïta per als infants.