L’Ajuntament de Cunit conjuntament amb la Fundació Salut Mental Catalunya posa en marxa un nou servei de suport emocional per a les persones joves del municipi oferint una atenció individual per desenvolupar un acompanyament en la gestió de les seves emocions.

Aquest servei tindrà una funció preventiva on el i la jove podran expressar d’una forma lliure, segura i confidencial el seu malestar emocional, tot allò que els crea neguit i angoixa, per tal de ser informat/da, orientat/da i acompanyat/da per la professional encarregada del servei.

La Fundació Salut Mental Catalunya té una gran expertesa i coneixements en el suport emocional a persones joves, gestiona i coordina el programa Xarxajoves a tres àmbits del territori Català i també lidera diferents serveis de suport emocional en equipaments juvenils a diferents municipis.

El servei estarà ubicat a l’equipament juvenil Espai Jove i atendrà els dijous en horari de 16:30h a 19:30h inicialment a persones joves d’entre els 16 i 25 anys, podent atendre determinats casos de joves propers a aquestes edats.

La Regidora de Joventut, Yolanda Sánchez, mostra la seva satisfacció davant la incorporació d’aquest nou servei d’acompanyament emocional a les persones joves de Cunit. És una clara aposta del nostre equip de Govern per les polítiques de joventut i poder atendre el benestar psicològic i emocional dels i les joves és una prioritat. El servei vol ser un espai on els i les joves puguin compartir preocupacions, dubtes i emocions i adquirir habilitats personals i socials per afrontar els reptes que els planteja la vida. També un espai de diàleg i acompanyament personalitzat, confidencial i gratuït que sensibilitzi i conscienciï els i les joves sobre hàbits i conductes saludables.