Avui ha tingut l’acte de signatura del nou servei que la Regidoria d’Igualtat i Dona de l’ajuntament de Cunit ha posat en marxa conjuntament amb la Direcció General d’Igualtat del  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

L’acte ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, la Directora General d’Igualtat, la Sra. Mireia Mata, la regidora d’Igualtat Inés Garcia, i la responsable de l’àrea per la igualtat de tracte i no discriminació de les persones LGTBI, la Sra. Lluisa Jiménez.

Inés Garcia, regidora dIgualtat, ha signat l’acord i ha manifestat que “A Cunit seguim avançant en la conquesta de drets i llibertats per part de persones gais, lesbianes, transexuales i bisexuals. Avui Cunit surt de l’armari amb totes aquelles persones que durant molt temps hi han estat tancat dins. Avui fem un gran pas endavant per a defensar la ciutadania gràcies a formar part de la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral de tota Catalunya”.

L’ajuntament de Cunit fa més d’un any va reforçar l’atenció a les dones a Cunit amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones comarcal, que ha passat d’atendre quinzenalment o mensualment al municipi a fer atenció cada setmana per part de diferents professionals especialitzades.

L’ objectiu del nou Servei d’Atenció Integral Local per a les Persones LGTBI és oferir un servei d’atenció municipal per a les persones LGTBI i aquelles que s’adrecin per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere, i formarà part de la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral de Catalunya.