L’ajuntament de Cunit ha aprovat per Junta de Govern Local un nou pla de desplegament de fibra òptica, en aquesta ocasió, de la mà de Telefònica de España SAU, el qual s’afegeix als que ja han fet d’altres operadors al municipi. L’Ajuntament de Cunit va entrevistar-se amb responsables de Telefònica per poder oferir alternatives als desplegaments fets per Orange i XTA per tal d’obtenir el màxim d’oferta possible al municipi.

Telefònica desplegarà a les següents zones del municipi: Nucli antic, Cunidor, Cunit Diagonal, Plademar, Solcunit, Montcunit, Els Ametllers, Valparaiso platja, Can Moles Un, Can Moles Dos, Can Moles tres, Can Nicolau, Can Torrents, Cal Cego, Can Toni, El prat de Cunit, El rectoret, La Baronia, Sant Jaume, Haug, Les Sorres, Valparaíso Platja, Els Jardins i Els Rosers.

David Marquínez, regidor de Tecnologia, Informació i Transparència, ha explicat que ‘’Que Telefònica vulgui venir per fi a Cunit és una bona notícia. El desplegament de Telefònica es força ambiciós i abastarà una bona part del municipi per tal de permetre a les famílies  Cunitenques accedir a una connexió d’internet de qualitat i en molts casos, poder triar l’operador. L’entrada en servei vindrà més endavant i segons afirmen els responsables de Telefònica es farà un cop construïda tota la xarxa d’un sol cop.”