La Fundació Santa Teresa del Vendrell amb el suport de l’Ajuntament de Cunit va posar en marxa el programa “Bon dia” l’octubre de 2018 amb la voluntat de millorar l’oferta de serveis per a les persones grans de Cunit.

Un grup de voluntàries i voluntaris s’encarreguen de trucar cada dia (de dilluns a divendres) a primera hora del matí, als avis i àvies que s’han acollit al programa. La voluntària i la persona gran mantenen una estona de conversa amb l’objectiu de reforçar la seva seguretat i dissoldre el sentiment de solitud que pugui tenir.

A causa de la creixent demanda de persones amb la necessitat d’acompanyament per pal·liar el sentiment de soledat no desitjada, o bé per necessitat de socialitzar-se, però amb limitacions que l’impedeixen desplaçar-se fora del domicili, el voluntariat és de vital importància.

Per aquest motiu, des de l’ajuntament de Cunit i la Fundació Santa Teresa, ubicada al Casal Municipal de Cunit, demanem la participació de voluntaris i voluntàries per acompanyar telefònicament a Gent Gran.

El programa consisteix a contactar telefònicament amb aquelles persones majors de 75 anys que viuen soles o amb una altra persona gran, per donar-los un “Bon dia” i aprofitar per preguntar si es troben bé i si necessiten alguna cosa.

Si vols sentir el voluntariat, posa’t en contacte amb la Núria Gómez al telèfon 639928011 i sol·licita informació.

T’explicaran el programa de voluntariat i com pots col·laborar, donant-te orientació i aclarint qualsevol dubte que tinguis.