Coincidint amb la celebració de les reunions informatives de l’equip de govern amb la ciutadania de Cunit, s’ha portat al Ple donar compte de l’inici de la tramitació del contracte del nou servei de bus urbà. Actualment, està en exposició pública.

Dues de les novetats més destacades són la coordinació dels horaris  amb els de tren, amb els de l’Institut Ernest Lluch i amb els del CAP Cunit. I també, la integració tarifària amb l’ATM.

Els preus dels títols del bus són 1€ per viatge, 5€ els 10 viatges i 20€ 60 viatges en un mes. El servei cobreix tot el terme i, segons l’estudi de l’AMTU, hi ha una parada a menys de 8 minuts caminant. L’inici i el final és a la parada de l’estació de tren, on ja han començat les obres per a instal·lar la marquesina principal. En total seran 6 freqüències diàries, concretament, 4 fins a Costa Cunit. El recorregut total es realitza en 45 minuts i els que no pugen fins a Costa Cunit, es realitza en 35 minuts.

El bus tindrà una capacitat de 22 places.

L’alcaldessa Dolors Carreras ha afirmat que “la posada en marxa del servei és una prova pilot, amb la qual anirem recollint les incidències, les demandes i els suggeriments dels usuaris per plantejar futures modificacions“.