Atesa la situació exepcional de sequera, de l’estat de la vegetació i per es altes temperatures previstes per aquesta revetlla, l’ajuntament de Cunit limita els llocs on es poden disparar cohets i altra pirotècnia la nit de Sant Joan. Com a novetat, l’ajuntament habilita el solar comprès entre l’av Tarragona, l’Av de la Font i el carrer de l’Estació.

Segons el Ban que ha signat l’alcaldessa Dolors Carreras, es posa en  coneixement de tota la població les MESURES EXCEPCIONALS DE PROHIBICIÓ I PREVENCIÓ D’INCENDIS, d’obligat compliment:

1..PROHIBICIO DE FOGUERES I LLENÇAMENT DE TOT TIPUS DE PIROTÈCNIA A COSTA CUNIT, JARDINS, ROSERS I A MENYS DE 500 m. DE TERRENYS FORESTALS A LA RESTA DE CUNIT.

2. PROHIBICIÓ D’ENCENDRE FOGUERES A TOT EL TERME MUNICIPAL DE CUNIT, INCLOSA LA PLATJA.

3. PROHIBICIÓ DE LLENÇAMENT DE PIROTECNIA A LA PLATJA. Es permetrà al Passeig marítim i a l’esplanada de l’estació pel cantó de mar.

4. NOMÉS S’AUTORITZARÀ EL LLENÇAMENT DE PIROTECNIA LA NIT DE LA REVETLLA EL 23 DE JUNY, ENTRE LES 22:00H I LA 01:00 DEL 24 DE JUNY EN ELS PUNTS QUE NO ESTIGUI PROHIBIT.

També es recomana a la població que es faci ús de pirotècnia de baix impacte sonor que respectin les persones i els animals.