Fa pocs dies que s’ha reprès la tasca de posada a punt de les senyals turístiques de les 4 rutes rurals que tenim a Cunit, les quals havien estat instal·lades ara fa un any.

Alguns elements havien patit actes vandàlics i d’altres calia arranjar-les. Els treballs havien començat a principis de març, però es van haver d’aturar per la situació d’emergència sanitària de la Covid-19.

Ara, amb la tornada a l’activitat, s’acabaran els treballs de manteniment perquè tothom pugui gaudir de les 4 rutes rurals que donen l’opció de conèixer el nostre entorn natural.

Recordem que són 4:

  • Ruta vermella o del jaciment iber. 5,2 km
  • Ruta groga o de les masies. 12,1 km
  • Ruta blava o de l’avenc. 6,4 km
  • Ruta verda o Cunit de sud a nord. 9,5 km

Totes les rutes comencen a la Plaça del Casal i, partir d’aquí, trobareu les senyals diferenciades per colors.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, vol fer una crida al “respecte per tot allò que és comú. Des d’un banc, a un pal de senyalització, tot el mobiliari urbà i els elements que trobem a la via pública tenen un costos de manteniment, que són molt més elevats si no es respecten. Les bretolades costen molts diners a les butxaques de tots”.

Si us plau, preguem respecteu l’entorn natural, les plantes, les propietats privades, així com també recordem la prohibició de llençar escombreries a la via pública.

L’entrada Es posa a punt la senyalització de les rutes rurals de Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.