L’Ajuntament de Cunit, des de la Regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa aquest Pla especial en el centre, a pocs dies de la celebració de la Festa Major, ja que la majoria d’activitats es concentren en el nucli de la localitat.

Es tracta d’una neteja a fons de taques i d’altres residus que puguin trobar-se a la via pública.

L’Ajuntament vol aconseguir un Cunit més net, però també vol conscienciar a la ciutadania perquè mantinguin i tinguin cura del seu entorn. José Manuel Cabada, regidor de Medi Ambient explica que l’objectiu és “començar a millorar la imatge del nostre municipi. Tenim previstes actuacions en tot el municipi que ajudaran a millorar els nostres carrers i places, però cal la implicació de tothom. Entre tots i totes hem de mantenir net Cunit“.

La primera de totes les actuacions es una prova pilot que es realitzarà  dimecres 10 de juliol al carrer Francesc Macià, entre la via del tren i l’Av Barcelona. La neteja es farà entre les 6 i les 9 del matí. per tal d’ocasionar les mínimes molèsties possibles a veïns i comerciants.

Dijous 11 la neteja es farà a la Pl Catalunya (Pl Casal) i a la Pl Santiago Rusiñol, i divendres 12 serà als carrers Ramon Casas, Puig i Cadafalch i Empar Nadal, en el mateix horari.

 

L’entrada Es posa en marxa un Pla de Neteja intensiva en el centre de Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.