Des de fa uns mesos, l’Ajuntament de Cunit ofereix el Servei de Mediació i Convivència. Es tracta d’un servei públic i gratuït, que té com a objectiu abordar d’una manera preventiva els conflictes entre la ciutadania i promoure l’autogestió pel que fa l’exercici dels seus drets, mitjançant la participació en els processos de resolució dels conflictes, i la responsabilització de les decisions adoptades.

El que ofereix el servei és l’anàlisi i la gestió del conflicte, per part d’un equip de professionals que coneixeran el conflicte i en faran seguiment; un espai per realitzar la mediació entre les parts implicades i un espai per la prevenció de conflictes.

Per accedir al servei, una de les parts implicades en el conflicte pot presentar una sol·licitud formal a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Cunit (c. Major, 12). El servei esta obert a persones físiques o jurídiques de Cunit que siguin part d’un
conflicte. Es poden realitzar consultes al telèfon 977 67 40 80 (ext. 311) o en aquest correu electrònic.

L’entrada Es pot accedir al Servei de Mediació i Convivència de l’Ajuntament de Cunit sol·licitant-ho a l’OAC ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.