El proper divendres, 24 de setembre tindrà lloc una sessió oberta en què les persones promotores de les 17 propostes que es duran a votació popular per ser incloses en el pressupost de 2022, podran explicar-les i demanar el vot a la ciutadania.

L’acte de presentació començarà a les 19 h,  a la sala d’actes del Centre Cívic Cal Cego, al  carrer Ponent, 1.

La ciutadania de Cunit major de 16 anys podrà votar des del dia 28 de setembre fins al 17 d’octubre quines propostes d’inversió volen veure executades en aquesta segona edició dels  Pressupostos participatius organitzada per la regidoria de Participació ciutadana de l’ajuntament i a la qual es destina una partida d’inversions dotada amb 130.000 euros.

Després de la valoració tècnica i la validació realitzada per la Comissió de pressupostos participatius formada per personal tècnic, l’alcalde, el regidor de participació ciutadana, i un representant de cada grup polític municipal present al consistori,   s’han validat favorablement 17 propostes que són les que es sotmetran a l’elecció ciutadana.

Les propostes que no han estat validades en aquest procés seran igualment tingudes en compte com a indicadors de les necessitats i demandes de la ciutadania i derivades a les diferents àrees i departaments per tal que es pugui avaluar la seva viabilitat.

Durant la sessió de presentació,  les persones que han realitzat les propostes  podran explicar-les a la ciutadania i intercanviar opinions amb els assistents.

Les votacions es podran realitzar del 28 de setembre al 17 d’octubre a  través  de la plataforma digital de participació decidim.cunit.cat