Cunit formarà part del primer EBIKE TOUR del Penedès, que està previst que tingui lloc el 9 de maig.

El primer E-Bike Day Penedès és una iniciativa que sorgeix amb l’objectiu de promocionar els productes gastronòmics del territori com són el vi, l’oli i el cava en dues rutes en bicicleta elèctrica.

Una manera diferent i atractiva de conèixer el territori és a través d’aquesta iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Baix Penedès, l’ajuntament de Cunit, l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i l’ajuntament de La Bisbal del Penedès, fent esport, concretament, que tindran parades per a fer degustacions i tastets de productes de proximitat i ecològics.

El preu d’inscripció inclou els diferents avituallaments, l’esmorzar de pagès que tindrà lloc a La Bisbal i també el dinar al final de les rutes que tindrà lloc a Cunit al costat del mar.

Les persones que vulguin participar hauran d’escollir la ruta bàsica de 55km o bé la ruta tècnica de 66km amb més desnivells.
Aquest primer EBIKE Tour es celebrarà amb totes les mesures de seguretat i complint amb la normativa Covid19 en el moment en què es pugui portar a terme.

L’EBike Day Penedès forma part de l’EBike Tour 2021, que propososa descobrir territoris molt diversos, d’identitat molt marcada i paisatges inoblidables, plens d’història, productes i gastronomia singulars, amb pobles pintorescos i gent sempre acollidora. Pedalant sempre al ritme personal i formant part d’un ambient pròxim i distès.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica que “tenim davant una nova oportunitat innovadora de gaudir i endinsar-nos en la gastronomia penedesenca alhora que gaudim d’un paisatge privilegiat de la plana del Penedès i del nostre litoral”.