Sabem que la situació actual d’emergència sanitària a causa de la pandèmia del COVID-19 i les mesures adoptades de confinament a casa, poden resultar difícil de gestionar i poden generar cert malestar. No estem acostumats a viure sota un estat d’alerta i menys encara, haver de passar tant de temps a casa.

Et sents avorrit? Et sents frustrat amb aquesta situació? Et preocupa el que està succeint? Se’t fa difícil conviure tantes hores amb altres membres de la teva família? Trobes a faltar als teus amics, amigues, parella, etc? T’està costant dormir?

Si et sents en alguna de les situacions anteriors, o si necessites resoldre algun dubte que tinguis relacionada amb la situació actual del COVID-19, volem que sàpigues que l’equip
d’educadors de carrer (Bea i Edmundo), amb el suport de l’Àrea de Joventut, continuem sent aquí. Nosaltres també ens estem adaptant a tota aquesta situació tan estranya, i a partir d’avui el nostre servei “Joves a Peu de Carrer” adquireix un nou format! Durant aquest període de confinament us proposem passar “Del carrer al WhatsApp” perquè pugueu contactar amb nosaltres, i amb aquest nou format, us oferim un espai d’acompanyament i suport emocional perquè aquests dies de confinament a casa se us facin més fàcils!
Podeu contactar-nos a través de:

Instagram: @jovescunit

WhatsApp:
669 64 85 41 – De dilluns a divendres (10.00h – 14.30h)
605 234 193 – De dilluns a Divendres de (15.30h – 20.00h)

Ànims joves!! Sabem que podeu amb això i molt més!

L’entrada Espai d’acompanyament i suport emocional per joves: “Del Carrer al WhatsApp” ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.