El divendres 14 de febrer els alumnes de 3r de l’ESo del Institut Ernest Lluch i Martí van realitzar una caminada pels entorns de Cunit a través d’una col·laboració entre l’Ajuntament de Cunit, el CEM Joncs i l’Institut Ernest Lluch.

A través de la proposta del professorat de l’institut, aquest grup d’escolars van poder gaudir de més de tres hores de caminada, comentant aspectes de la flora autòctona, consells sobre la pràctica esportiva i activitat física i realitzar accions educatives en un entorn diferent de l’habitual.

Des de la Regidoria d’Esports de Cunit s’està treballant per tal de poder implantar accions de foment de l’Activitat Física i els Hàbits saludables entre tots els segments de la població, especialment pel que fa a la infància i la joventut.

La voluntat és poder implantar les accions d’aquest programa pel curs vinent escolar i per tant, s’està començant a treballar amb xarxa i crear accions puntuals que ajuden a la definició definitiva i com banc de proves. Es treballarà amb els centres escolars de Primària, Secundària, amb el CAP de Cunit amb L’INFADIMED dintre del projecte Capità Vitamina, entre d’altres per tal de conjugar visions i accions.

 

L’entrada Esport i Salut als centres educatius de Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.