Donem per finalitzats els cursos de Premonitor/a d’educació en el lleure que s’han dut a terme del 3 al 6 d’abril a l’equipament municipal Espai Jove, adreçats a joves nascuts entre el 2005 i 2007.

L’oferta inicial era d’un curs, però degut al gran nombre de persones joves interessades en la formació, finalment es va ampliar a dos cursos, donant cabuda d’aquesta manera a una participació de cinquanta joves que han aprofitat la formació.

El curs de premonitor/a té una durada de 20h, i està adreçat a joves que en un futur es vulguin dedicar a l’àmbit de lleure i que actualment vulguin participar d’entitats infantils i juvenils acompanyant als monitors/es actuals o que vulguin descobrir un àmbit laboral i saber si els engresca com a professió.

Per a la cloenda s’ha comptat amb la presència del Conseller Comarcal de Joventut i la Regidora de Joventut de l’Ajuntament de Cunit, que han donat l’enhorabona a tot l’alumnat desitjant-los que aquesta experiència hagi estat enriquidora per tots i totes.

Els cursos han estat organitzats per Jove Baix Penedès i impartits per l’empresa Descoberta.