La Biblioteca de Cunit finalitza la setmana de Sant Jordi amb una valoració molt positiva. Un total de 85 persones han gaudit de les activitats realitzades (Cineclub virtual, Laboratori de lectura: Elixirs emocionals, Narracions per a adults, Conferència Delmacio Conito i el Club de lectura infantil), totes elles amb totes les mesures de seguretat i de protecció de la salut.

Pel que fa a les titelles, un total de 100 entrades, es van exhaurir poques hores després d’anunciar-ho. La regidora de Cultura fa una valoració “positiva i no descarta reprogramar aquesta activitat per als infants, hem vist que aquesta fórmula és viable i s’ha aconseguit que aquest any sí, les famílies de Cunit i el municipi ha pogut celebrar aquesta festivitat”.

Una de les altres novetats que s’han portat a terme aquests darrers dies és la segona experiència de l’Escape Street Cunit City, amb la temàtica de Sant Jordi. En total han estat 457 participants en una sola jornada que van gaudir i van resoldre el repte proposat. Inés Garcia, regidora d’Equipaments Comunitaris explica que “vista la bona acollida d’aquesta nova activitat, ja puc anunciar que la programarem de nou a finals de maig amb un nou repte”.

Les dues primeres edicions d’aquesta activitat han aconseguit que més de 800 persones hagin participat.