Ahir dilluns 15 de juny finalitzen tres de les sis contractacions en el marc de la convocatòria del Programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Les 6 persones beneficiàries del programa van començar a treballar el passat 16 de desembre. Els perfils que finalitzen avui són els tres peons forestals/jardiners de la línia de subvenció PANP amb un contracte de 6 mesos.

Les tasques associades a aquest programa i que s’han realitzat han estat el desbrossament de la riera dels Jardins i del Torrent de’n Pedro,  el desbrossament de parcel·les municipals al C/ Progés, Pirineus, Montserrat, Puigmal, entre d’altres, i en general tasques de desbrossament de vegetació a la via pública, i desbrossament dels Horts municipals de l’Era de Can Marqués. El regidor de Medi Ambient, José Manuel Cabada, destaca la importància de “continuar obrint la porta a aquests tipus de contractacions que, ara per ara, ajuden a contribuir a la cura de l’entorn i també suposen oportunitats ocupacionals a les famílies del municipi. Des de l’inici de la crisi sanitària hem abocat molts esforços a mantenir la via pública néta i desinfectada, el suport d’aquest programa en el desbrossament ha estat un complement essencial”.

La Regidora de Formació i Ocupació, Montse Càmara Casañas, agraeix als tres treballadors (dos homes i una dona) “la seva dedicació i el seu esforç durant aquests sis mesos de treball al carrer, i més en aquestes circumstàncies tant excepcionals i difícils que hem viscut a causa del COVID-19”.

L’Ajuntament agraeix també a l’empresa CESPA, concessionària dels serveis de jardineria i neteja viària, que s’ha fet càrrec del suport logístic d,aquests tres treballadors, així com de la seva formació en riscos laborals i supervisió.

Aquest és un Projecte cofinançat pel Fons Social Europeu “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur” i pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.

Normativa de referència:

-Resolució TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

-Resolució TSF/2232/2019, d’1 d’agost, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2019 per a la concessió de subvencions del programa Treball i Formació.

 

L’entrada Finalitzen 3 de les 6 contractacions del Programa TREFO ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.