El tancament de la primera experiència desplegada a Cunit, amb l’objectiu de promoure el consum entre les botigues adherides al programa, amb els Xecs Cunit, ha donat com a resultat un volum de facturació total de més de 150.000,00 euros entre els establiments adherits. Amb aquestes dades finals, després d’un mes de campanya, la utilització dels Xecs-descompte ha complert amb els objectius previstos.

L’Ajuntament de Cunit va destinar 44.000 euros, convertits en 4.400 xecs descompte de 10 euros cadascú, per fer-ne ús entre els 39 establiments que, voluntàriament, es van adherir.

Del total de xecs disponibles s’han utilitzat 4.199, és a dir, s’ha fet un consum de 41.990 euros en xecs descompte. Tanmateix, la facturació emesa pels establiments comercials participants en el mes de campanya ha estat de 154.626,75 euros.

La regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque mostra la seva satisfacció pels resultats aconseguits: “En primer lloc, vull agrair la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona en el desenvolupament de la campanya. És la primera d’aquestes característiques que es desplega a Cunit i estic profundament satisfeta dels resultats obtinguts. Alguns establiments adherits amb els que he pogut parlar han manifestat estar molt contents amb el volum de facturació efectuat durant la campanya. Objectiu complert”.