El passat 27 de juliol de 2019 van finalitzar 3 de les 6 contractacions del Programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya, concretament 3 peons forestals. Els perfils contractats han estat els següents:

– LINIA DONA:

1 zeladora equipaments municipals – 12 mesos de contracte

– LINIA PANP:

1 coordinador de mesures penals  – 12 mesos de contracte

1 peó forestal/jardiner – 12 mesos de contracte

3 peons forestals/jardiners – 6 mesos de contracte

La regidora de formació i ocupació, la Sra. Montse Cámara va voler agrair als 3 treballadors, 1 dona i 2 homes, les feines realitzades durant aquests 6 mesos i la seva bona predisposició i actitud.

Aquest és un Projecte cofinançat pel Fons Social Europeu “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur” i pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.

Normativa de referència:

-Resolució TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

-Resolució TSF/2265/2018, d’1 d’octubre, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2018 per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

 

L’entrada Finalitzen tres de les sis contractacions del Programa Treball i Formació del SOC- SOM Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.