Aquesta setmana ha començat el primer Campus de Bàsquet que té la participació de jugadors i jugadores procedents de la Xina. Es tracta de la primera col·laboració de l’AB Cunit amb els equips de Xangai ’52 Sports‘ i ‘Riptide‘.

El Campus porta per nom ‘Riptide Under Armour Basketbol Camp’ i hi participen un total de 25 jugadors, als quals han acompanyat 12 famílies. Segons el regidor d’Esports Xavier Lorenzo “aquesta és una gran oportunitat d’agermanar cultures tenint de base l’esport del bàsquet. Des de l’ajuntament aplaudim la idea nascuda des de l’entitat local de l’AB Cunit perquè també és una gran oportunitat per donar a conèixer el nostre municipi”.

Des de fa anys, l’Ajuntament de Cunit ha apostat per acollir o per col·laborar en grans esdeveniments esportius, fet que suposa un benefici també pel municipi en l’àmbit turístic i de promoció de l’economia local.

Concretament, aquest Campus neix d’una idea elaborada per Javier Terren (exjugador Acb) i per l’Associació Bàsquet Cunit. Javier Terran va estar col·laborant amb el club cunitenc abans de tornar a la Xina on fa 10 anys que és entrenador de gestió esportiva.