El Centre de Formació d’Adults Dolors Paul de Cunit ha iniciat aquesta setmana el període de matriculacions. Les formacions que oferta són: Curs de Graduat en Educació Secundària, Preparació a les proves de CFGM i CFGS, Curs de català bàsic, Curs de castellà bàsic i Alfabetització nivell I i I.

Del 2 al 9 de setembre, s’hi ha pogut matricular l’alumat que ja estava preinscrit i, a partir de dilluns 14 de setembre, s’hi podrà apuntar tot l’alumnat nou, fins a esgotar les places disponibles. Totes les persones interessades en matricular-se han de demanar cita prèvia al telèfon 977 67 46 01 o al correu electrònic e3011935@xtec.cat.

Les preinscripcions i matriculacions es fan al CFA M. Dolors Paul (c. de la Creueta, 17, Cunit) de manera telemàtica i presencial (amb cita prèvia). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 hores. En aquest enllaç s’hi pot consultar tota la  informació relativa a les matrícules.

L’entrada Ha començat el període de matriculacions als cursos que ofereix el CFA Dolors Paul ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.