Els dos partits majoritaris en les eleccions del passat 28 de maig han anunciat que han reeditat el pacte de govern, amb la diferència que Impulsem Cunit comptarà amb 6 regidors i el PSC amb 5.

Una majoria que situa a l’oposició als 2 regidors d’ERC, als 2 regidors obtinguts per VOX, al regidor del PP i a la regidora d’En Comú Podem.

Jaume Casañas i Dolors Carreras compartiran alcaldia, els dos primers anys per Carreras i els darrers del mandat per Casañas, la mateixa fórmula de la legislatura que ha finalitzat.

Totes dues formacions polítiques afirmen que renuncien a qualsevol interès partidista i que han posat l’interès comú de Cunit “al centre d’aquest nou acord amb la voluntat de constituir un govern fort, estable i progressista“. I que “amb la mateixa voluntat del pacte de l’anterior legislatura, continuarem treballant pel millor futur del nostre poble”.

Els 11 regidors del nou govern municipal, a banda dels dos caps de llista, Montse Cámara, Yolanda Sánchez, Beatriz Luque, Joan Solé i Raúl Salvador per Impulsem Cunit, i Xavier Lorenzo, José Manuel Cabada, David Marquínez i Inés García, pel PSC.