D’acord amb les instruccions del Departament d’Educació la preinscripció escolar per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria es podrà dur a terme del 13 al 22 de maig.

Preinscripció a la Llar d’Infants

El calendari de preinscripció per la llar d’infants El Trenet, de titularitat municipal, s’establirà durant la propera setmana, una vegada es publiqui l’oferta de places vacants. S’ha demanat a les famílies de la llar que presentin sol·licitud de renovació durant la setmana de l’ 11 al 15 de maig  a l’email:  eltrenet@cunit.cat

La regidora d’Ensenyament, Yolanda Sánchez, vol destacar que “tenim per endavant el període de preinscricpió als centres educatius, la situació actual ens obliga a activar nous mecanismes. Sigui com sigui, farem tot el possible perquè les famílies puguin fer les seves sol·licituds de places escolars”.

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà de FP i d’arts plàstiques i disseny i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior de FP i d’arts plàstiques i disseny.

El Departament d’Educació estableix que, ateses les actuals circumstàncies extraordinàries ocasionades per la Covid-19, es promourà la preinscripció telemàtica, de manera que el tràmit es podrà fer on line, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. No serà necessari presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre. Per fer la preinscripció s’haurà d’utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària –escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Amb l’objectiu de garantir l’equitat, i en el cas d’aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, el Departament d’Educació preveu que la preinscripció es pugui fer de manera presencial entre els dies 19 i 22 de maig. Per fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d’internet.

Els centres escolars de Cunit:

Escola Pompeu Fabra – Tf 977 67 30 77 – Video ‘Portes obertes’ 

Escola Sòlcunit –  Tf 977 67 61 04  – Trítpic informatiu   –  Llibret de presentació 

Escola Cossetans – Tf  977 15 92 56 – Trítpic informatiu 

Ins Ernest Lluch i Martin – Tf 977 67 43 40 

Cada centre determinarà el seu horari d’atenció al públic, segons les necessitats.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç: http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=385690

L’entrada Informació de les preinscripcions als centres educatius de Cunit: escoles, institut i llar d’infants ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.