El segon trimestre escolar coincideix amb les jornades de portes obertes que es fan abans del procés de preinscripció en els centres educatius. L’objectiu d’aquestes jornades és informar les famílies perquè puguin escollir el centre que considerin més adequat per als seus fills i filles.

A causa de la situació actual, enguany no es faran les tradicionals visites guiades als centres educatius del municipi de Cunit durant la jornada de portes obertes.

Les escoles del municipi han preparat uns vídeos de portes obertes virtuals, per poder mostrar les instal·lacions i serveis dels centres i informar a les famílies abans de l’inici del període de preinscripció per al curs escolar 2021-2022, que es preveu que sigui entre el 15 i el 24 de març per al segon cicle d’educació infantil i educació primària.

Trobareu la informació i els vídeos de portes obertes de les escoles en els següents enllaços:

Escola Pompeu Fabra – Tl 977 67 30 77 –Video Portes obertes 

Escola Sòlcunit –  Tl 977 67 61 04  –  Video Portes obertes Tríptic i llibret informatiu

Escola Cossetans – Tl  977 15 92 56 – Video Portes obertesDíptic informatiu

 

D’altra banda, l’Institut Ernest Lluch i Martín ha preparat un seguit de videoconferències de presentació del centre i per explicar pas a pas com funcionarà la preinscripció, que es preveu que sigui entre el 17 i el 24 de març per a l’educació secundària obligatòria. Aquestes videoconferències estan adreçades a l’alumnat i les famílies de les diferents escoles del municipi i es realitzaran en les següents dates:

Pompeu Fabra: dimarts 2 de març, a les 18:00.

Solcunit: dilluns 1 de març, a les 18:00.

Cossetans: divendres 26 de febrer, a les 18:00.

Trobareu els enllaços a les videoconferències així com el vídeo explicatiu de com s’ha de fer la preinscripció en línia en el següent enllaç:

INS Ernest Lluch i Martin – Tf 977 67 43 40 – Preinscripció a l’ESO 2021-22

 

Pel que fa a la Llar d’Infants Municipal El Trenet podeu accedir al vídeo de portes obertes en el següent enllaç:

Llar d’Infants Municipal El Trenet – Tl  977 15 91 15 Vídeo Portes obertes

L’entrada Informació sobre les jornades de Portes Obertes als centres educatius de Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.