Donem la benvinguda a 4 noves treballadores a l’Ajuntament de Cunit contractades en el marc del Programa Treball i
Formació, de les línies MG45 i DONA (SOC – TREFO EELL CS).

Les 4 contractacions atorgades es destinaran a projectes que pretenen millorar l’ocupabilitat de les persones contractades mitjançant l’experiència laboral (12 mesos a jornada complerta) i la formació (60 h de formació transversal).

Alhora, les funcions que realitzaran redundaran en benefici de la ciutadania de Cunit en els següents àmbits:
• Educatiu: amb la contractació de 2 vetlladores escolars
• Cultural: amb la contractació de 1 auxiliar de biblioteca
• Atenció al ciutadà: amb la contractació de 1 recepcionista/informadora

L’alcalde de Cunit, Jaume Casañas, i la Regidora de Formació i Ocupació, Montserrat Càmara, han volgut acollir a les 4 treballadores i desitjar-lis molta sort en aquesta nova experiència.

*Normativa de referència:

  • ORDRE EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC – Treball i Formació).
  • RESOLUCIÓ EMT/2859/2021, de 17 de setembre, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2021, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, de les línies MG45 i DONA (SOC – TRFO EELL CS)

Imatge de Inici de les contractacions del programa TREFO DONA i MG45 a Cunit 4 Imatge de Inici de les contractacions del programa TREFO DONA i MG45 a Cunit 5 Imatge de Inici de les contractacions del programa TREFO DONA i MG45 a Cunit 6