Amb motiu de la celebració d’Eleccions Generals el proper 10 de novembre de 2019, les persones interessades ja poden consultar  les llistes del Cens Electoral de Cunit per tal de comprovar la seva inscripció

Consulta en línia a través del tràmit de la seu electrònica de l’INE: CONUSLTA DEL CENS ELECTORAL accedint mitjançant certificat electrònic

Consulta presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Cunit. La consulta és personal i cal identificar-se amb el document d’identitat.

Dilluns a Divendres de 9h a 14h

Dijous de 17h a 19h

Dissabtes de 9h a 11h

Rectificació del Cens qualsevol persona pot formular reclamació dirigida a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral de Tarragona, en relació a les dades d’inscripció al cens des del 30 de setembre fins el 7 d’octubre.

Exclusió de les còpies del cens electoral que es facilitin als representants de les candidatures per realitzar enviaments postals de propaganda electoral: per fer aquest tràmit es necessita disposar d’algun dels certificats electrònics publicats a la seu electrònica de l’INE.

Qualsevol persona inscrita al Cens Electoral pot sol·licitar, si així ho desitja, l’exclusió/incusió. Si no es manifesta l’exclusió expressa estarà inclòs a les còpies del cens que s’entreguen a les candidatures per enviar propaganda electoral. Es pot realitzar la sol·licitud a través de la seu electrònica de l’INE mitjançant certificat electrònic o bé a l’Ajuntament mitjançant l’imprès que es facilitarà a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Vot per correu: els electors que prevegin que el dia de la votació no es trobaran a la localitat on correspon votar, o que no puguin personar-s’hi, poden emetre el vot per correu, prèvia sol·licitud a la seu electrònica de l’INE.  L’elector ha de sol·licitar la un certificat d’inscripció al Cens i presentar-la a una oficina de Correus. FORMULARIO WEB DE SOLICITUD DE VOTO POR CORREO

 

L’entrada Ja es pot consultar el cens electoral per a les Eleccions Generals de 10 de novembre ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.