El primer Parc Caní del municipi ja està en marxa. Aquest matí s’han acabat d’instal·lar tots els elements d’aquest parc que és un dels projectes més votats i seleccionats dels Pressupostos Participatius 2020-2021 de l’Ajuntament de Cunit. Per tant, és el primer projecte escollit que veu la llum.

Es tracta d’un Parc Caní amb un circuit d’agility combinat amb elements pensats per a l’esbarjo del gos on actualment hi ha la zona acondicionada al carrer dels Horts.

Inés Garcia, regidora de Protecció d’animals, es mostra molt satisfeta per aquest primer projecte “Ja està en funcionament el primer parc caní de Cunit. És una satisfacció haver donat resposta a les demandes de molts ciutadans i ciutadanes que volien un espai dedicat a les seves mascotes de joc, esbarjo, agilitat i de relació”.

L’espai té una única entrada pel carrer dels Horts i és el primer Parc d’aquestes característiques de Cunit, s’ha dissenyat com una àmplia zona d’esbarjo per als gossos i inclou un circuit d’agility perquè el gos pugui entrenar-se o simplement jugar. Compta amb unes normes d’ús que cal seguir.