En sessió extraordinària, aquest 2 d’abril, el Ple Municipal ha realitzat el sorteig per designar les persones que formaran part de les meses electorals de les Eleccions generals de 2019, convocades pel 28 d’abril. El sorteig s’ha fet de forma electrònica, mitjançant el programa ELECTOR.

Per aquestes Eleccions generals, el cens electoral és de 9.092 cunitenques i cunitencs. Al municipi hi haurà 14 meses en total, repartides entre el CEIP Pompeu Fabra, l’Espai Jove, el Casal de la Gent Gran i la Masia Cal Cego. Per a cada taula s’han designat un president/a i dos vocals titulars, a més de tres suplents per cada càrrec.

Els càrrecs designats seran notificats per la Policia Local de Cunit en els propers tres dies. El llistat no es farà públic, per protecció de dades. En cas de ser nomenat/a càrrec d’una mesa, tant si és de titular com de suplent, caldrà presentar-se el dia de les eleccions a la mesa assignada. Per excusar-se d’anar-hi, caldrà fer-ho davant la Junta Electoral de Zona del Vendrell (C/Francesc Riera, 13, 43700, el Vendrell, en horari de 12 h a 17 h. En aquest enllaç hi trobareu més informació sobre les meses electorals.

L’entrada Ja s’han sortejat els membres de les meses electorals de les Eleccions generals del 28 d’abril ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.