Jaume Casañas, ha estat escollit i ha pres escollit com a alcalde de Cunit en el ple del relleu que ha tingut lloc avui a la Sala del Casal Municipal.

En compliment del pacte de govern signat al juny de 2019 entre el PSC i Impulsem Cunit, Dolors Carreras (PSC) ha estat alcaldessa del municipi fins al dia d’avui en els dos primers anys de la legislatura.

Avui ha agafat el relleu del càrrec Jaume Casañas (Impulsem Cunit) quan tot just comença la segona part de la legislatura (2019-2023).

Ja al càrrec com a alcalde de Cunit, Casañas ha manifestat que ara presideix “Un govern transparent i aglutinador, que estén la mà a la resta de forces, que busca la complicitats de la majoria, de tots i totes per tirar endavant els reptes col·lectius, el reptes de futur del poble. La comissió Cunit Futur n’és el millor exemple. Un espai de confrontació constructiva d’idees, de projectes, de propostes, amb la voluntat de cercar punts de trobada. I volem que continuï així, perquè el futur de Cunit l’hem de fer entre tots i totes, Cunit som tots.
Sumar el màxim de sinèrgies possibles entre Govern i oposició, amb lleialtat i complicitat, però sobretot amb la veritat per davant. No entenc la política d’una altra manera. Hem de defugir de la demagògia i de la mentida, no podem contaminar la opinió publica cunitenca d’aquests ingredients malignes que alguns utilitzen per fer política. Però una política que no porta enlloc, política que crispa i que basa la seva raó de ser en arguments falsos, i això a qui fa mes mal es el poble, i per això repeteixo que aquest govern vol compartir els reptes de futur amb tothom, tothom que vulgui sumar i construir el Cunit de futur.

El ja nomenat alcalde ha volgut donar les gràcies a la fins ara alcaldessa Dolors Carreras “Hem compartit aquests dos anys, i espero que en compartirem més. Al teu costat s’aprenen moltes coses, com s’aprenen sempre al costat de les persones amb experiència, però sobretot amb les persones que s’estimen Cunit com tu ho fas.. Tenir paraula dels pactes signats no només honra a les persones que el signen sinó que honoren al conjunt de la societat que representem i això és bo per Cunit, una gran senyal pel poble, tenir paraula i tenir compromís.
Continuarem treballant conjuntament, perquè tots dos volem un Cunit viu i tots dos volem Impulsar Cunit”.

En els pròxims dies es portarà al Ple Municipal l’aprovació del nou cartipas de responsabilitats de l’Ajuntament de Cunit.