L’alcalde de Cunit Jaume Casañas ha iniciat un seguit de trobades amb alcaldies de municipis del Penedès en les quals vol tractar assumptes d’interès municipal i posar en comú temes d’interès local.

Cal mantenir el contacte entre els ajuntaments per molts motius, ens uneix el territori, però també situacions i problemàtiques concretes que poden ser oportunitats per a crear sinèrgies positives“, així explica l’alcalde l’objectiu de les reunions entre alcaldies.

Jaume Casañas i Ramon Farré han posat damunt de la taula la necessitat de fer un front comú pel que fa a la gratuïtat de la C32, a més de consensuar sol·licitar una Comissaria dels Mossos d’Esquadra propera als dos municipis i una Estació de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a la mobilitat entre el territori, han coincidit en demanar el Bus Express pel matí a Barcelona i el de servei nocturn. A més de temes estratègics com el futur pas que s’obrira entre Cunit i Calafell pel barri dels Jardins (amb la qual cosa aquest sector tindrà dues sortides). Com a tema actual, han posat de manifest també la necessitat de trobar una solució global a les actuacions que s’hauran de fer arran del desmantellament de la Central Tèrmica de Cubelles.

Avui ha estat la primera amb l’alcalde de Calafell, Ramon Farré, amb el qual ha fet el primer intercanvi d’impressions de tots dos municipis costaners just quan ha començat la temporada estival i tots dos comparteixen característiques similars.