Per tercer any consecutiu, el CFA Dolors Paul, l’Institut Ernest Lluch i Martín i la Biblioteca Municipal Marta Mata, organitzen una campanya de donació de sang i medul·la òssia, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits. La jornada serà el dia 11 d’abril, i es farà es dos torns: de 10 a 14 hores i de 16 a 20 h. No cal reserva prèvia.

El cartell d’aquesta edició porta l’eslògan “Deu minuts, 1 vida”, que ha estat ideat per l’alumnat de Gradudat de Secundària del CFA Dolors Paul. La imatge del cartell, ha estat a proposta d’estudiants de l’IES Ernest Lluch.

L’activitat es realitzarà al Complex Cultural (c. de la Creueta, s/n, de Cunit), on un equip de professionals del Banc de Sang i Teixits atendrà les persones donants i informarà adequadament per resoldre els dubtes que puguin tenir. Per donar sang, només cal tenir un bon estat de salut, tenir entre 18 i 70 anys i pesar més de 50 kg. Trobareu més informació sobre com funciona una donació al web del Banc de Sang i Teixits.

Una de cada cinc persones necessitarà sang o derivats de la sang al llarg de la vida. A Catalunya, cada dia calen unes mil donacions per fer front a les necessitats d’aquests pacients ingressats en clíniques i hospitals. Us animem a participar en aquest acte tan solidari!

L’entrada Jornada de donació de sang i medul·la òssia l’11 d’abril al Complex Cultural ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.