La Regidoria de Convivència i Ciutadania de l’Ajuntament de Cunit ha iniciat a eleborar el Pla de Convivència i Civisme pel municipi. Actualment, s’ha iniciat la diagnosi amb entitats i agents socials amb la col·laboració de l’Associació Azahara, una organització sense ànim de lucre, amb experiència en l’àmbit comunitari i de la cooperació.

Un objectiu també és reforçar la convivència a partir de nous projectes a través de bones pràctiques basades en la gestió de la diversitat i el diàleg intercultural.

El paper de les entitats i de la ciutadania és clau. Per tal de recollir propostes, inquietuds i noves idees per incorporar al futur Pla es convoca una trobada dinàmica i oberta que tindrà lloc el proper dissabte 2 d’abril de 11.00h a 13.00h al centre cívic Cal Cego, (carrer Ponent, 1).

El Pla de Convivència i Civisme resultant pretén establir diferents línies d’actuació que donaran resposta a les necessitats actuals i a la vegada posar en marxa actuacions d’innovació social transformadores. Permetrà reforçar la convivència a partir de nous projectes a través de bones pràctiques basades en la gestió de la diversitat i el diàleg intercultural.

L’associació d’Azahara, una organització sense ànim de lucre amb experiència en l’àmbit comunitari i de la cooperació, juntament amb la Regidoria de Convivència i Ciutadania de l’Ajuntament de Cunit estan treballant en l’elaboració d’una diagnosi amb entitats i agents socials per construir un nou Pla de Convivència i Civisme al municipi de Cunit.

A la pàgina web de l’Associació Azahara la ciutadania podrà conèixer l’associació i confirmar l’assistència omplint el següent formulari www.azahara.org/cunit