Un any més, arriben les VII Jornades Gastronòmiques i la IV Mostra de Tapes del Penedès Marítim, que es realitzaran de l’1 al 30 de novembre de 2019. Les regidories de Turisme de Cunit i Cubelles mantenen aquesta aposta del Penedès Marítim, amb la finalitat de consolidar aquest certament al mes de novembre, per a promocionar i recolzar en temporada baixa un sector que és ambaixador i aparador dels nostres municipis: el de la restauració.

Una altra finalitat de la campanya és donar a conèixer els productes de temporada i proximitat, així com l’oferta de restauració existent al municipi, fet que no deixar de ser una campanya de promoció d’un actiu turístic del municipi i una forma de recolzar al sector durant la tempora baixa. A l’igual que a la darrera edició tots els participants a la campanya, per a cada menú que degustin, rebran una entrada gratuïta per a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel vàlida durant tot el mes de novembre i desembre.

Per aquesta s’editaran 2.000 llibrets amb tots els menús i tapes dels establiments de restauració que hi participen, més la corresponent campanya de publicitat i difusió.

Com es pot participar?

Pel sorteig de deu sopars gastronòmics per a dues persones és necessari anar a un mínim de dos establiments de Cunit i/o Cubelles participants a la campanya de menús gastronòmics i omplir el fulletó.

Per participar al sortejos dels sopars per a dues persones es necessari que les persones omplin els fulletons dels sortejos i els portin a les Oficines de Turisme de Cunit (C Francesc Macià, 43) o de Cubelles (Pl Castell, s/n),  o als restaurants participants a la campanya JORNADES GASTRONÒMIQUES I MOSTRA DE TAPES .

El sorteig es realitzarà el dia 15 de desembre a les 18.00h. a la carpa de l’Ajuntament durant la Fira de Nadal. El termini que disposen els guanyadors per gaudir dels sopars gastronòmics finalitzarà el 28 de febrer de 2020.

RESTAURANTS I ESTABLIMENTS QUE PARTICIPEN A LES JORNADES GASTRÒNOMIQUES I MOSTRA DE TAPES:

Menús Gastronòmics de Cunit:

Retaurant ADIA, Restaurant Masia Can Nicolau- Rodaví, Restaurant La Diligencia, Restaurant Pizzeria Mistral, Restaurant La Brasita de Cunit.

ESTABLIMENTS QUE PARTICIPEN A LA V MOSTRA DE TAPES DEL PENEDÈS MARÍTIM:

Bar CAfeteria Kismar

Arepitas farcides (2 unitats) + cervesa: 5,00€

Arepitas de farina de blat de moro precuinat farcides de pernil amb tàpera, all, olives amanit amb sal, cervesa i pebre.

Pg. Marítim, 147-149, local 6-7

43881 Cunit

Tel. 642136650 – Facebook

La Bodegueta

Callos + cervesa: 4,00€

Plaça de Sant Cristòfol, 6

43881 Cunit

Tel. 645 65 92 04