L’equip de la Biblioteca Municipal Marta Mata continua oferint iniciatives a les famílies.

Explicar contes als infants és una de les activitats que formen part de la programació de la Biblioteca i és per això que aquests dies estan preparant lectures de contes per fer-los arribar als nens i les nenes. A través de les xarxes socials els infants podran escoltar els contes que prepara el personal de la Biblioteca i enviar les seves pròpies lectures. Tots els nens i les nenes que estiguin llegint un conte i que el vulguin compartir només l’han d’enviar al correu electrònic biblioteca@cunit.cat.

Per altra banda, els dimecres serà el dia de la poesia a la Biblioteca. El ja tradicional #robaunpoema (poemes realitzats amb els títols dels llibres) anirà acompanyat de lectures de poemes. De la mateixa manera que amb els contes per a infants, animen a tothom que ho desitgi compartir les lectures dels seus poemes preferits, enviant un vídeo al correu electrònic biblioteca@cunit.cat.

Per qualsevol consulta podeu contactar amb el personal de la Biblioteca a través del correu electrònic o de les xarxes socials:

  • Correu electrònic: biblioteca@cunit.cat
  • Facebook: Biblioteca de Cunit
  • Instagram: @bibliotecadecunit

L’entrada La Biblioteca Municipal Marta Mata fa lectures des de casa ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.