A finals del mes de novembre, es va anunciar que entrava en funcionament el sistema de cita prèvia a l’OAC de la Policia Local de Cunit.

Aquest nou sistema permet comptar amb horaris tan de matí com de tarda cada dia de la setmana i adaptar-se a les necessitats de la ciutadania que ha de fer aquest tipus de tràmit. D’ençà que va començar 2022 fins al dia d’avui, 173 persones han interposat denúncies a la Policia Local. En el moment en què una persona truca per demanar aquest servei se li ofereixen les hores disponibles sigui en dia laboral o en cap de setmana.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana, explica que “hem reduït els temps d’espera i hem adaptat el servei oferint hores disponibles en diferents torns, és un pas endavant en l’atenció directa a la ciutadania a la nostra Comissaria”.

L’horari marc per atendre als ciutadans que han d’interposar denuncia és de dilluns a diumenge tant en horari de matí com de tarda. Es recomana contactar de manera telefònica per demanar-la, al 977 67 50 48.