La Llar d’Infants municipal El Trenet reobrirà les seves portes el proper dilluns 8 de juny per donar servei, principalment, a les famílies amb progenitors que, per motius laborals i professionals, hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar-lo.

La llar d’infants ha preparat, amb l’acompanyament de l’inspector d’Educació, el Pla d’Obertura del centre durant els mesos de juny i juliol, que compta amb l’aprovació de la Generalitat de Catalunya.

D’acord amb les instruccions del Departament d’Educació, pel que fa a la necessitat de complir amb les mesures de prevenció sanitàries i d’higiene, a la Llar d’Infants municipal El Trenet s’han adoptat mesures de delimitació d’espais, neteja i acondicionament per tal de disminuir al màxim el risc de contagi.

Es compleixen també les mesures d’adequació d’espais i de reorganització establertes pel Departament, amb un màxim de 5 infants per espai i en cap cas de 0-1 anys –atès que és el grup de més vulnerabilitat per la immaduresa del seu sistema immunitari-. Per tant, per poder donar servei a les famílies que ho necessitin s’obriran 2 grups a la Llar d’Infants El Trenet, 1 de P1 i l’altre de P2, amb un màxim de 5 alumnes per grup.

L’horari que s’estableix per atendre els infants és de 9h a 12h, sense servei de menjador ni de acollida.

 

 

L’entrada La Llar d’Infants Municipal El Trenet reobrirà el proper dilluns 8 de juny ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.