La Policia Local de Cunit ha participat en les Jornades ON d’Innovació, organitzades per la Universitat Politècnica de Catalunya-Campus del Baix Llobregat orientades a a l’aplicació de la tecnologia drone en l’àmbit de la seguretat ciutadana, explorant tant els aspectes tecnològics com els aspectes operatius i legals.

Les jornades edevenen un espai de trobada entre empreses, entitats, ciutadania, universitats i centres de recerca, on es comparteixen i es difonen les darreres tendències en innovació i tecnologia aplicades al món empresarial.

El sergent cap operatiu de la Policia Local de Cunit, Sergi Esteban i el responsable de la Unitat de Drons, Daniel Olmo, han explicat l’experiència local en la utilització de drons com a elements destacats en les funcions que desenvolupa el cos policial a Cunit. També, s’ha posat en valor l’aposta del Consistori cunitenc per la tecnologia al servei dels ciutadans i s’ha posat de manifest el recent curs de Drons que s’està portant a terme a Cunit, a través del qual, la Policia Local de Cunit comptarà amb 8 agents formats com a pilots de dron.

La Policia Local de Cunit ha intercanviat experiències i compartit escenari amb d’altres cossos com la Guàrdia Civil, la Policía Nacional, el Cos d’Agents Rurals, la Policia Local de Castelldefels i els Mossos d’Esquadra.