La Policia Local de Cunit inicia una campanya destinada a detectar documentació falsa posant el focus en l’ús fraudulent de targetes de mobilitat reduïda.

Aquesta iniciativa és fruit de la recent formació impartida als agents, amb l’objectiu de proporcionar-los les eines i el coneixement necessari per identificar de forma més precisa aquelles persones que puguin estar fent un mal ús d’aquestes targetes tan essencials per a persones amb mobilitat reduïda.

La formació impartida als i les agents també ha ofert eines i informació sobre com localitzar documents identificatius falsos, entre d’altres.

La campanya, que durarà diversos mesos, es realitzarà per part de la Policia Local a través de controls periòdics en diversos punts de Cunit, incloses les zones d’estacionament reservades.

L’Ajuntament vol recordar a tots els ciutadans la importància d’utilitzar aquest tipus de targetes de forma ètica i responsable. Aquest recurs ha estat creat per millorar la qualitat de vida i l’autonomia de les persones amb mobilitat reduïda.

Ja s’han obert diligències penals contra una persona que feia servir una targeta que, s’havia alterat il·legítimament, fet que suposa una falsedat documental.