La Residència l’Alzina de Cunit ha organitzat una sortida en trenet turístic per tots els i les residents pel proper dimecres 24 de febrer.

Una iniciativa molt significativa que Alzina Residencial porta a terme després de la situació que s’està vivint, que està afectant amb una especial incidència al col·lectiu de gent gran, que sumen prop d’un any sense poder sortir dels centres i que han viscut les màximes restriccions socials i familiars, amb tot el que comporta.

En paraules del centre “volem oferir als i a les nostres residents una sortida segura, que en realitat és molt més, és una recompensa molt merescuda, després d’un any sense poder sortir, i sense tenir contacte exterior ni amb les seves famílies”.

Des de la direcció s’explica que es compta amb les autoritzacions corresponents de les famílies i també que es donarà compliment a totes les mesures de seguretat sanitàries així com l’acompanyament per part del personal d’atenció directa.

El trenet ha sortit des de la residència a les 11h del matí i farà un recorregut pel municipi.

 

Alzina Residencial compta amb una altra residència a Segur de Calafell, La Palmera, que realitzarà la mateixa activitat, però a partir de les 14h fins les 17h. En total, seran uns 70 residents els que podran gaudir d’aquesta iniciativa.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cunit.

 

 

L’entrada La Residència l’Alzina de Cunit organitza una sortida en trenet després d’un any sense sortir ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.