El nou sistema entra en funcionament als busos urbans de Cunit i a una vintena de busos interurbans de BusGarraf i Empresa Plana.

La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, integra aquestes setmanes noves línies interurbanes de bus de les comarques del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès. Aquest pas es suma a la incorporació, aquest dijous, dels busos urbans de Sant Sadurní d’Anoia, Sitges i Vilanova i la Geltrú.

Aquesta integració engloba dos noves companyies de transports:

– BusGarraf: una quinzena de línies interurbanes, incloses les línies Exprés.cat e14, e15.1, 15.2 i e16.
– Empresa Plana: quatre línies interurbanes i el servei urbà de bus de Cunit.

L’expansió de la T-mobilitat fora de l’àrea metropolitana de Barcelona és progressiva des del passat estiu. Actualment, el nou sistema permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i cada cop en més serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6. Pots consultar al web de la T-mobilitat l’ampliació territorial del sistema.

Canals de venda dels títols

La venda de títols de l’ATM de Barcelona de totes les zones es duu a terme en els canals de comercialització oficial de la T-mobilitat:

– Les màquines d’autovenda dels operadors TMB, Ferrocarrils, Rodalies i TRAM.
– Els webs de T-mobilitat, TMB i FGC, en el cas de compra de la targeta.
– Les aplicacions T-mobilitat , TMB App i FGC T-mobilitat.
– Els punts d’atenció T-mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic.

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023. Més informació sobre la reducció de tarifes i les seves condicions al web de l’ATM de Barcelona.

Canals d’atenció La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

– Twitter T-mobilitat: @T_mobilitat
– Canal d’atenció de Telegram: Telegram Atenció
– Telèfon gratuït 900 928 900.
– Centre T-mobilitat: av. de la Granvia de L’Hospitalet, 16-20. (Demana cita prèvia).

D’altra banda, es recorda que, a partir de l’edat de 6 anys, totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a l’ús de la mascareta.