El professor de Pràcticum de la Universitat Rovira i Virgili, el senyor Pere Boluda, ha fet arribar una felicitació a tot l’equip educatiu de la Llar d’Infants El Trenet per la tasca pedagògica que està duent a terme. Pere Boluda és doctor en pedagogia, llicenciat en pedagogia, mestre  i expert en tecnologia educativa i Knowledge Building.

El professor de la Universitat Rovira i Virgili, després de la visita que va efectuar al centre el passat dia 21 de novembre, per tal d’avaluar una de les seve alumnes en pràctiques, va adreçar un escrit a l’alcaldessa i a la Regidora d’Educació felicitant l’equip educatiu de la Llar d’Infants El Trenet per la tasca pedagògica implantada al centre  i destacant que aquesta línia de treball segueix,  segons les seves paraules, un mètode modern, actual i respectuós amb els diferents ritmes d’aprenentatge dels infants i on s’introdueixen propostes educatives basades en el joc que presenten una direccionalitat clara que ajuda en el procés educatiu i maduratiu dels infants.

El professor defensa, en el seu escrit, que el model establert a la Llar d’Infants El Trenet potencia el desenvolupament del pensament dels infants i la creativitat per davant de models educatius tradicionals. I afegeix que el mètode que s’ha implantat al centre permet flexibilitzar el context d’aprenentatge, proporciona estratègies per minimitzar barreres, garanteix aprenentatges significatius, la convivència, el benestar i el compromís de tota la comunitat educativa de la Llar d’Infants El Trenet.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Cunit mostra la seva satisfacció per comptar amb aquest valuós reconeixement.