El servei de vigilància i salvament de la platja de Cunit continua el procés de tramitació després que s’hagin reprès els terminis administratius aturats per l’estat d’alarma.

Seran en total 17 les persones que formaran part d’aquest servei com a socorristes (14 amb titulació i 3 com a vigilants) quan finalitzi el procés de selecció que està en aquests moments portant-se a terme.

A més, l’Ajuntament vol reforçar el servei de vigilància a la platja amb 6 persones més que tindran funcions de vigilància i d’informació sobre les mesures de protecció que cal prendre davant la situació que vivim.

Enguany, el servei comptarà també amb el dron com a reforç de vigilància, una embarcació, un quad, kayaks i 3 patinets elèctrics.

Es recorda que mentre no hi hagi operatiu el servei, cal trucar al 112 en cas d’emergència. Tanmateix, l’ajuntament recorda que cal seguir les mesures de seguretat i de prevenció establertes per a evitar la propagació de la Covid19.

L’entrada L’ajuntament continua treballant en el servei de socorrisme i de vigilància de platges ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.